miercuri, 20 august 2014

Semipreparate pentru o masa calda, pentru ca nu toti putem fi bucatari

Semipreparatele sunt produse alimentare vazute cu ochi rai de multa lume, vazute ca produse care incearca sa imite mancarea “adevarata”, lucruri care nu vor fi gasite niciodata in bucataria unei gospodine pricepute. Insa, timpurile se schimba, nimeni, indiferent daca e barbat sau femeie, nu isi permite sa stea in bucatarie jumatate din zi pentru a gati de la zero o masa delicioasa. Nu mai putem face lucrul acesta, mai important, nu trebuie sa facem lucrul acesta. Intr-o viata plina, ocupata, unde tanjesti dupa putin timp liber, echilibrul alimentatiei tale sta undeva intre rapid si ieftin. Sa mananci tot timpul in oras iti cam arde buzunarul, iar pana la urma o masa acasa are ceva aparte. Semipreparatele iti ofera optiunea unei mese acasa, in caldura caminului tau si te scuteste de prea multa munca. Este un produs care a castigat in ultimii ani in popularitate si in vanzari, il gasesti destul de usor la orice magazin mare, in Arad semipreparate sunt la Selgros.

Tot mai multe lucruri pe care le faceam noi singuri acasa am ajuns sa le delegam. Adica, acum catava vreme, cultivam tot ce mancam, gateam tot ce aveam nevoie si ne ocupam noi de toate nevoile noastre, construiam ce era de construit si asa mai departe. Insa acest lucru nu era practic, ajungeam toti sa facem o groaza de lucruri, dar nici unul din ele foarte bine. Specializarea si divizarea muncii a permis crearea de experti, profesionisti si a adus un nou nivel de eficacitate. De pilda, eu am o slujba anume, pe un domeniu anume, tu la fel, stim multe lucruri despre ea si reusim sa ne dezvoltam in acest domeniu. Insa, daca am lucra in 6 locuri diferite, am mai putea face acest lucru? La fel e si cu mancarea. Nu mai stam noi sa gatim totul acasa, sunt alti oameni care stiu gati mult mai bine ca noi si care ne ajuta in aceasta privinta. Nu avem timp sa facem si asta, la fel cum daca se strica televizorul nu il repari tu, ci chemi un specialist. De ce? Pentru ca nici nu ai cunostintele necesare, nici timpul necesar.
Semipreparate ofera o optiune viabila pentru multi dintre noi, ofera o masa calda, o masa gatita si partea buna e ca nu o gatim noi toata. Cineva mai priceput decat noi s-a ocupat de acest lucru inainte.


Selgros Arad
Produse alimentare si nealimentare
Calea Radnei Nr. 294 Arad, 310 318 , RO
Tel: 0257 308 000
Fax: 0257 308 199

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti si tu parerea despre informatiile pe care le gasesti in acest blog!