miercuri, 2 mai 2012

Rochii de mireasa pentru vara anului 2012!


rochii mireasa pentru vara
Exista o mare varietate de rochii de mireasa pentru vara, disponibile in salonul La Novia, din care iti poti alege rochia de mireasa preferata! Pentru vara este importanta alegerea unor materiale lejere, vaporoase si extrem de fine, elegante, astfel incat sa ai parte atat de confort cat si de eleganta si finete!
Rochiile de mireasa disponibile in magazinul www.rochiimirese.eu se regasesc in 4 colectii exclusiviste: Maggie Sottero, Alfred Angelo, San Patrick, Demetrios sau Pronovias!

Colectia Maggie Sottero este una dintre colectiile cele mai feminine existente in magazinul La Novia! Aceasta colectie este preferata multor mirese pentru nuntile de vara datorita materialelor lejere folosite de catre designerii acestei case de moda!

Rochiile fara bretele cu aplicatii pretioase si cu trena sau fara trena, reprezinta alegerea ideala pentru nuntile de vara in spatii clasice, cu un decor clasic si luxos! Avantajul acestei rochii consta in faptul ca ele sunt usor de purtat, emanand feminitate si totodata lejeritate!

rochii mireasa
Rochiile de mireasa cu dantela aplicata sunt o alta alegere estivala potrivita unei nunti de zi in lunile Iulie sau August! Daca nu vrei sa te lasi prinsa de soare foarte mult, poti opta pentru acest stil de rochie care duce cu gandul la nuntile regesti, de la curtile imparatilor! Pentru acest gen de rochie de mireasa poti combina si un voal sau o trena din acelasi material din care sunt concepute manecile, avand acelasi model ca si aplicatiile de dantela folosite!

Rochiile de mireasa cu spate decoltat, sunt o alta optiune des folosita pentru miresele care au nunta in lunile estivale. Acest gen de rochie ofera atat eleganta prin linia siluetica care se evidentiaza intr-o mare masura datorita decolteului, cat si prospetime intreaga zi!

Daca esti o mireasa romantica renascentista, poti opta pentru o rochie de mireasa in stilul romatic/clasic, cu manecile lungi din dantela transparenta evazate, care nu te incurca si iti ofera un plus de feminitate si eleganta!
Modelul de rochie de mireasa tip sirena este ideal pentru o nunta de vara pe malul marii, astfel incat trasaturile feminine ale miresei vor fi evidentiate, atat de rochie cat si de voalurile marii si de briza marii! Pentru o astfel de rochie este indicat sa folosesti si un voal simplu, vaporos care sa iti ofere un plus de feminitate! Este extrem de important ca rochia sa fie confectionata din materiale lejere, astfel incat vantul si briza sa evidentieze gratia miresei!

rochii mireasa decoltata
Rochia de mireasa cu decolteu in fata din dantela este o alegere indrazneata cat si eleganta pentru o nunta de vara! Purtand o astfel de rochie vei fi mai mult decat feminina, avand parte si de confort pe tot parcursul petrecerii!

Salonul nostru cu rochii de mireasa, iti ofera posibilitatea sa iti concepi chiar tu modelul de rochie preferat, asta in cazul in care nu ai gasit in peste cele peste 350 de modele, rochia mult visata! Magazinul www.rochiimirese.eu iti ofera de asemenea posibilitatea inchirierii rochiei de mireasa, asta in cazul in care iti doresti sa imbraci o rochie ce poarta semnatura unor designeri celebri, insa bugetul nu iti permite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti si tu parerea despre informatiile pe care le gasesti in acest blog!