marți, 21 februarie 2012

Tendintele 2012 pentru rochii de mireasa!


Anul 2012 aduce cele mai feminine modele de rochii de mireasa! Podiumurile de pe catwalk au incalzit inceputul de an cu modele dintre cele mai feminine si mai delicate, tendintele anului 2012 in materie de rochii de mireasa fiind reprezentate de dantela, imprimeuri, rochii cu aplicatii si mai ales rochii de mireasa care au in componenta lor tul, voal si abunda de eleganta cu materiale drapante!
Culorile folosite pentur anul 2012 vor fi culorile nude, albul, crem rozul deschis opac si nuantele bej-aurii combinate cu maroniu!
Casele de moda precum Vera Wang, Pronovias, Carrolina Herrera sau San Patrick au incantat privirile spectatorilor cu aceste colectii de rochii de mireasa dulci, usor transparente si mai ales extrem de luxoase!
Una dintre rochiile care au facut senzatie este rochia de mireasa Pronovias care a fost purtata de un manechin foarte cunoscut al aceleiasi case de moda!
Rochia extravaganta si luxoasa are in componenta ei o bijuterie aplicata pe gat pana jos sub bust este elementul cheie al acestei creatii dintr-o colectie de exceptie!
Purtand o astfel de rochie nu mai ai nevoie de bijuterii sau daca doresti totusi sa porti ceva, trebuie sa optezi pentru bijuterii finute!

Emanuela Negura!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti si tu parerea despre informatiile pe care le gasesti in acest blog!